Kingston får en puss av sin stora kärlek Pixi.


Liten Kingston ca 6 veckor gammal.
foto: J.Dickinson, S* Yahtzee´s

 

I varmt och kärleksfullt minne:

 

"Kingston"


CH S* Yahtzee´s Zeppelin

SIA e (crememaskad) Bäst i Variant SIA e i SVERAK 2007!

född: 2/4 2007
e: CH Geishagoll Winter Wonderland, SIA c, USA-import
u: CH S* Yahtzee´s Sweet Sensation, SIA e, Bäst i Variant SIA e i SVERAK 2006

stamtavla

utställning

 

Vad kan man säga om Kingston? Tja... mycket! Kingston är en stor personlighet, en pajas och gosepelle; mattes stora kärlek som är lika snäll som han är vacker.

Kingston flyttade in den sista juni 2007, och kände sig genast som hemma. Efter bara någon dag hade han blivit totalt adopterad av Seelia som ansåg att det här var hennes bebis, och såklart skulle den nye bebisen också dia tillsammans med de andra småttingarna i kull 3 (för övrigt Kingstons halvsyskon; de har samma pappa!). Det tackde Kingston inte nej till; tvärtom! Han ålade sig ner vid mjölkbaren och diade och smaskade och var oerhört belåten med läget!

Kingston är en glad och energisk herre, fortfarande busig och klumpig som en kattunge. Han älskar att gosa med de andra katterna eller undertecknad och beklagar sig högljutt om han inte fått sin dagsranson med pussar och försäkringar om att han är världens bästa, mysigaste och snyggaste Kingis-Kahn! Pixi är hans stora kärlek och de ligger gärna och sover tätt tillsammans och oftast kind mot kind.
Det låter alltid som om det är en fullvuxen elefant som dundrar fram i full gallopp när Kingston är i farten. "Kolla vad jag kan hoppa högt! Å nu kastar jag mig rakt ut från fönsterkarmen som den värsta stuntman, oj vilket brak det blev! Och titta här, jag kan klättra supersnabbt i klätterställningen! Ser du, på 2 sekunder! Ska vi leka med bollen nu?! Du kastar, jag fångar!"


Kingston är otroligt "barnkär" och visade sig besitta fantastiska pappa-talanger när kull 4 och 5 var bebisar. Redan från det att bebisarna var nyfödda var "Onkel Kingston" med i bolådan och hjälpte till att tvätta rumpor, pussas och busa med de små knattarna. Och jag kan intyga att kattungarna ääälskade sin käre Onkel Kingston!
När Lillegutt flyttade hit i februari 2009 tog sig Kingston an honom omedelbart och de två gossarna är som ler- och långhalm.

Kingston blev kastrat i början av oktober 2008.

 

Vår högt älskade Kingston fick somna in den 28 januari 2013. Han fick vad som med största sannolikhet var en hjärntumör som långsamt förändrade honom och gjorde honom blind.
Alla katter är älskade, men somliga katter kryper verkligen allra längst in i hjärteroten på en och är så speciella. En sådan katt var Kingston. Han är djupt saknad av oss alla, och det är så oändligt sorgligt att inte världens bäste onkel Kingston fick leva i många år till.

 

 

Scrolla ner för att se fler bilder av Kingston!

 

 

 
         
         

 

     
   
  Kingston är pajasen här hemma och här gör han en John Wayne x Påskhare-imitation.  

 

         
     
 

Kingston gör alltid mesta möjliga av allt han företar sig. Som att tvätta benen tex....

 

"Åhej åhå... oj så stilig jag blir!"

 

 

     
   
  De är nästan lika som bär - onkel Kingston och hans (halv-)systerson Lillegutt!  

 

     
   
  Världens bästa bus&mys-onkel Kingston!