K ä r l e k , . k ä r l e k . . . !

Kingston har spenderat lång tid med att uppvakta prinsessan Pixi. Ooooh vilka smäktande kärlekssånger han har sjungit för henne, dag som natt! Han har visat upp alla sina maskulina, tuffa sidor; tuppat och bröstat sig och spänt musklerna för att imponera på den svala Pixi. "Oh, spana in vilken macho-kille jag är, Pixi!" har han hojtat (med sin tuffaste bas-röst). När inte det funkade provade han mjukis-stilen; pussade och gosade, sov nära, nära, nära och helst kind mot kind så fort det skulle tupplurats, och viskade ömma ord i Pixis ludna små öron.
"Mjae... du är för ung, jag gillar äldre herrar!" har Pixi sagt. Hon tyckte
att Kingston var en liten fjantig valp som inte var torr bakom öronen än och hade inte alls några tankar på att pussa på honom, oooh näe, helt uteslutet!
Men så slog katt-Amor äntligen till och Kingston och Pixi blev sååå kära! Oj vad det har pussats, kelats och varit en hel del annat pang-på-rödbetan-amoröst (som inte blev skildrat på bild...) här hemma! Seelia har fnyst och muttrat över de där två töntarna som bara håller på att fåna sig, och undertecknad har hållit tummarna och kikat på Pixis spenar titt som tätt!

Dessvärre blev Pixi bara skendräktig i somras. Men Kingston är en självutnämnd Don Juan så nu hoppas vi att Katt-Amor varit riktigt på hugget eftersom Kingston snart blir kastrat. Jag vill gärna dela med mig av lite bilder på väldens sötaste, käraste kärlekspar!

Föreställ er romantisk musik nu, och spana in läget....!

 
     

 

     
   
  Här sitter det en ung man och ler fåraktigt...
 

 

     
   
  ...ty han är så kär, så kär i den
vackra lilla fröken Pixi!
 

 

 

             
       
  De kelar ...   och kelar...   ...dagarna i ända!  

 

         
     
  "Sniff, sniff... hm, det här luktar intressant minsann!"   "Men en gentleman som jag försöker sig inte på några trix när fotografen är här....!"  

 

     
   
  Den sanna gentlemannen är alltid nära sin käresta!  

 

         
     
  "Mjaouuuu, jag lämnar dig inte ur sikte!"      

 

     
   
 

"Jag är en riktig Don Juan jag! Pixi har fallit som en fura för min charm! Mjaoooouuu!"

 

 

     
   
 

"Puss, puss!"