Lillegutt, ca 4,5 månader gammal.


Lillegutt, ca 13 v. gammal och nybliven Stockholmare!Vackre, vackre lille Winter, ca 13 v. gammal. Foto: (N) Sacred Soul´s.


Winter som liten bebis, nyåret 2008. Foto: (N) Sacred Soul´s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Lillegutt"


(N) Sacred Soul´s Love Like Winter

SIA d

född: 8/11 2008
e: (N) Sacred Soul´s My Immortal, SIA d
u: S* Yahtzee´s Faithandglory, SIA g

stamtavla

utställning

 

Den 12 februari flög jag till Oslo för att möta lille Winter och hans uppfödare Line på Gardemoens flygplats. Det var sannerligen lite av ett äventyr; jag har bara flugit en enda gång tidigare och var allt lite darrig i knäna när jag klev på planet! När vi närmade oss Oslo bröt solen fram och långt där nere bredde ett gnistrande vinterlandskap ut sig; så vidunderligt vackert!
Vi hann med en fika på flygplatsen innan det var dags för mig och Lillegutt Winter att checka in och flyga tillbaka till Stockholm. Väl
hemma utsåg sig Kingston omgående till entusiastisk välkomstkommitté, och med varm tass guidade han runt den kavate och nyfikne Lillegutt i hela lägenheten!
Damerna var mindre förtjusta i den lille kaxige krabaten, men bara något dygn senare rejsade hela gänget (utom Pixi som fortfarande surade) runt och busade för fullt!

Seelia har adopterat Lillegutt och diar honom, pussar och tvättar honom och vet inte till sig av moderlig kärlek och stolthet över "sin" bebis! Pixi har blivit en hängiven Nanny och hjälper Seelia med alla bebisbestyren, i synnerhet med att hålla Lillegutts stora öron skinande rena.
Kingston och Lillegutt har varit som ler och långhalm sedan dag 1. De är väldigt lika i sinn och skinn så det kanske inte är så konstigt...! Båda två älskar att brottas, att galloppera superdupersnabbt så att de sladdar med tassarna i kurvorna och båda två är ena riktiga retstickor! De är dessutom stoooora kelgrisar och charmörer båda två!


Lillegutt är släkt med Kingston; CH S*Yahtzee´s Zeppelin, och de har väldigt lika stamtavlor med katter och linjer som jag tycker så mycket om. Kingston kastrerades utan att ha lämnat några bebisar efter sig så jag är så otroligt glad över att ha fått tinga Lillegutt och hoppas att han kan bli pappa till ett gäng S*Mijmu Pix-bebisar när han blir stor!

Stort tack till Line med familj, (N) Sacred Soul´s i Norge, för denne fantastiske lille gosse!

 

 

Vi håller tummarna för stor romans mellan Lillegutt & Pixi mot slutet av detta året!

Scrolla ner för att se fler bilder av världens finaste Lillegutt!

 
     
   
 

Lillegutt i juli 2009, 8 månader gammal.

 

 

     
   
 

Lillegutt i juni 2009, 7 månader gammal.

 

 

     
   
 

Charmören Lillegutt, 7 månader gammal, juni 2009.

 

 

     
   
 

 

 

   
 

Lillegutt, 6 månader gammal, maj 2009.

 

 

     
   
 

Lillegutt är i "slyngelåldern", alltså mitt i katt-tonåren. Tuff som en AGA-spis och med tassar stora som tefat!